ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Drepturile de autor incalcate sau nu


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua . Acum un an s-a inceput colaborarea - verbala- cu un site de stiri , pe care se publica un articol pe zi . Intelegerea a fost ca , o luna sa se considere perioada de proba , timp in care , articolele scrise in aceasta luna , sa fie platite cu 1 leu/articol . La sfarsitul lunii , nu s-a primit nici un raspuns ,prin urmare s-a trimis un e-mail cerandu-se explicatii, plus plata pe articolele scrise in perioada de proba . Nu s-a primit nici un raspuns . Dar , consultand site-ul de stiri cu pricina , s-a observat ca articolele scrise si neplatite , cum a fost intelegerea , repet verbala , figurau in continuare pe site . Vreau sa stiu daca nu se incalca dreptul de proprietate privata , dreptul de autor ,autorul articolelor nestiind pana de curand ca articolele sunt in continuare pe site si nu i s-a cerut permisiunea . Rog raspuns. Multumesc.

Cristina Cristea
 User  Cristina Cristea
a intrebat la 08 Feb. 2015
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 09 Feb. 2015
Cat timp nu ati semnat un contract de drept de autor cu ei este foarte greu de dovedit ca ei intr-adevar nu au respectat o intelegere.

Contractele, in Romania, atat timp cat sunteti platiti in urma colaborarii stabilite prin respectivul document, se incheie in forma scrisa. Altfel este plata la negru, fara existenta unor forme legale.

Pe viitor incercati sa clarificati lucrurile inainte de a livra efectiv rezultate si sa va asigurati ca exista un contract real atunci cand se pune problema unei plati contra serviciului prestat.


Alte intrebari despre Drepturi de autor

TOP RASPUNSURI 2024