ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

acte ce trebuie completate in revisal


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua

Daca prin mai multe acte aditionale sunt modificari succesive ale functiei detinute in firma, acestea sunt obligatorii de trecut in revisal?
Mentionez ca a fost modificarea dintr-o functie de executie(CSII) in functie de conducere compartiment, cu delegare pana la organizarea unui concurs pe postul respectiv, prin act aditional nr. 2 in 2008. Acesta nu a fost trecut in revisal. Printr-un alt act aditional nr. 3, s-a modificat functia, tot cu delegare , tot functie de conducere dar sectie. Nici acesta nu a fost trecut in revisal. Printr-un alt act aditional nr. 4 s-a revenit la functia de executie (CSII), totodata acordandu-se si sporul de doctorat in 2011 si acesta a fost trecut in revisal.
Exista o diferenta intre COD COR CSII si COD COR functie de conducere, si cu toate acestea actele aditionale nu au fost trecute in revisal. Cine este vinovat? Cum pot cere sa se corecteze inregistrarile? Cine il poate obliga pe angajator sa inscrie in revisal toate actele aditionale ale CIM, care contin si modificari de functii mai ales ca s-a modificat functia si codul COR?
Multumesc pentru raspuns.


Asimopolos Natalia
 User  Asimopolos Natalia
a intrebat la 27 Mar. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 27 Mar. 2014
Da, sigur ca sunt. In Revisal se opereaza in mod obligatoriu orice modificare a elementeleor contractuale bazate pe un act aditional sau act normativ, sau chiar decizie. HG 500/2011 il obliga pe angajator si implicit inspectorii ITM. La un control in urma caruia constata ca nu s-au respectat termenele de operare a modificarilor in Revisal veti primi amenzi, iar acestea nu sunt chiar mici.

Codul COR este unul singur, nu exista mai multe coduri COR. Tot legea, implicit codul muncii, obliga angajatorul sa treaca in contract si in Revisal codul corespunzator functiei din contractul de munca. Vinovat pentru neregulile aparute se face angajatorul in fata autoritatilor.

In Revisal trebuie sa apara toate modificarile aplciate de-a lungul timpului pentru contractele de munca aflate in derulare la data aparitiei noului Revisal si dupa.

Modificarile se opereaza manual, fiecare in parte.

Alte intrebari despre Legislatia muncii

TOP RASPUNSURI 2024