ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

acte somaj


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua . am fost angajata la o societate din ian 2011 pana in martie 2013 . incepand cu 02 aprilie 2013 m-am angajat la o alta societate pe per nedeterminata , dar incepand cu 8 mai 2013 angajatorul m-a anuntat ca se desfinteaza postul din cauza situatiei economice si ca sunt in preaviz pana pe 4 iunie 2013 .De la vechiul angajator am luat anexa 26 care cuprinde perioada aprilie 2012-martie 2013 . Intrebarea mea catre dvs este ; daca pot lua de la noul angajator anexa 26 pe aprilie 2013 deoarece a fost facuta plata asigurarilor catre stat si daca pot depune actele de somaj pe 05.iunie 2013 . In caz contrar va trebui sa astept sa se faca plata si pe luna mai 2013 si dupa aceea sa depun dosarul ptr somaj ? Va multumesc !

Adaugata in: Legislatia muncii Somaj
Monica Pascu
 User  Monica Pascu
a intrebat la 29 Mai. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 29 Mai. 2013
Puteti lua acel document si de la ultimul angajator, chiar aveti nevoie de el. Actele le depuneti incepand cu data incetarii, adica 5 iunie asa cum ati spus, daca ultima zi de lucru este 04 iunie. Daca depuneti chiar in ziua incetarii sau in cele 10 zile de la incetare prevazute de legrea 76/2002 aveti avantajul ca indemnizatia se va calcula si acorda de la data incetarii inclusiv. Contributiile se platesc de regula pana pe 25 ale lunii deci la data depunerii dosarului ar trebui sa fie platite deja si pentru luna mai.

Alte intrebari despre Legislatia muncii

TOP RASPUNSURI 2024