ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

CCC


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua. Eu ma aflu in CCC din data de 08.05.2011 si firma la care am lucrat s-a desfiIntat si as dori sa stiu in cazul in care as fi din nou insarcinata, daca as dispune din nou de CCC? Eu as putea beneficia de somaj anul viitor din iunie, si din somaj sa intru in CCC,care salar s-ar lua in calcul?
Va multumesc.

Adaugata in: Legislatia muncii
Brigitte Nagy
 User  Brigitte Nagy
a intrebat la 01 Oct. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Georgeta Ganea
 User Georgeta Ganea
a raspuns la intrebare la 01 Oct. 2012
Daca firma la care ati lucrat s-a desfiintat ca urmare a reorganizarii judiciare sau a falimentului angajatorului, in conditiile legii, trebuia sa va inceteze contractul individual de munca in baza Art. 56 din codul muncii republicat:
(1) Contractul individual de munca existent inceteaza de drept:
a) ...precum si in cazul dizolvarii angajatorului persoana juridica, de la data la care angajatorul si-a incetat existenta conform legii;
Dumneavoastra bineinteles beneficiati in continuare de plata indemnizatiei crestere copil. La expirarea termenului pentru care ati optat pentru crestere copil va puteti depune dosarul de somaj, incetarea de drept a CIM este motiv de incetare pentru care se primeste somaj. Perioada de crestere copil este perioada asimilata la somaj. Somajul se suspenda pe perioada concediului de maternitate su crestere copil. Concediul de maternitate va fi platit de AJOMF din FNAUSS. In ce priveste baza de calcul pentru stabilirea indemnizatiei pentru cresterea celui de-al doilea copil, se calculeaza in aceleasi conditii ca pentru primul copil.

Alte intrebari despre Legislatia muncii

TOP RASPUNSURI 2024