ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Cum sa raspund ?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua.
Lucrez intr-o institutie de stat ai carei angajati sunt impartiti in doua categorii: Administrativ si Cultural. Cei de la Administrativ au ramas de la an la an mai putini, lucru care a dus la contractarea unor societati pentru suplinirea activitatii de paza si curatenie. In acest an s-a hotarat renuntarea la aceste firme si implicit cuplarea noastra a celor de la Administrativ (ing.electrician-luminist, masinist-pompier, fochist-dulgher, sunetist ,sofer) la serviciul de paza.In momentul actual trei dintre colegi fac acest serviciu ,ei avand atestat si stipulat in fisa postului efectuarea lui in conditii speciale(ne indeplinitate)

Intrebarea mea este cum ar trebui sa raspund unei adrese oficiale (nr. inregistrare , semnatura, stampila) :

Catre , Domnul +++++ +++++

Va aducem la cunostinta ca in perioada xx.05- xx.08.2013 sunteti programat sa urmati cursurile de scolarizare pentru - ocupatia de agent de paza - in vederea asigurarii continuitatii activitatii institutiei noastre.
Director xxxx

Mentionez faptul ca eu nu mi-am afirmat dorinta de a face acest curs , ci dimpotriva am fost ferm ca nu doresc sa fac acest serviciu motivand faptul ca sunt incadrat pe un post cu studii superioare Ing. Electric grad || , de aceea consider ca incearca sa-mi intinda o capcana.
Aceasta adresa am primit-o dupa doua zile de la datare si exact in ziua inceperii cursului.

Va multumesc.



Marian Marian
 User  Marian Marian
a intrebat la 24 Mai. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 28 Mai. 2013
Daca s-a facut acea cumulare si angajatii ar trebui sa presteze si aceste activiati atunci este obligatorie urmarea cursului. Nu sunt familiarizata cu astfel de proceduri din institutiile de stat dar judecand dupa cele prezentate tind sa cred ca ar trebui sa urmati acel curs daca derulati si activiati de paza, prin acea decizie interna.

Alte intrebari despre Legislatia muncii

TOP RASPUNSURI 2024