ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Data REVISAL


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua! La intocmirea REVISALULUI la data cand isi face efectul ce data se trece : 1.08.2011 , sau la care au fost preluate datele din cel vech in cel nou, sau data la care se depune la ITM? Daca se trece data la care a fost preluata in cazul in care au fost modificari de salariu sporuri + concedii se intocmeste si retroactiv ? Multumesc anticipat pentru raspuns.

Magdolna Tanko
 User  Magdolna Tanko
a intrebat la 20 Oct. 2011
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 20 Oct. 2011
Data la care se produc efectele este data la care sunt intocmite si semnate documetele. In unele situatii precum cea a incetarii CIM data la care se produc efectele coincide cu data transmiterii REVISAL catre ITM.

Elementul salarial trebuie completat pentru toate CIM active pana la data de 31 octombrie in noua varianta REVISAL. Insa toate modificarile aparute asupra elementului salariu trebuie transmise catre ITM prin respectarea termenelor prevazute prin HG 500/2011. Nerespectarea acestor termene reprezinta contraventii. Astfel daca aceste modificari ale salariului si sporurilor au aparut dupa data de 01.08.2011 ele trebuiau transmise catre ITM.

Alte intrebari despre Legislatia muncii

TOP RASPUNSURI 2024