ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Drept la somaj in urma reintegrari conform hotarare judecatoreasca


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,
Cu august 2013 am fost disponibilizat ptr.necorespundere profesionala de la soc. unde aveam program de 8 ore functia de baza.In acelasii timp aveam un contract la alta societate cu program 2 ore, am depus acte de somaj cu incetarea de la societatea cu 2 ore , am beneficiat pana august 2014.La socitatea care ma disponibilizat ptr. necorespundere profesionala am castigat reintegrarea dar societatea motiveaza ca a fost desfiintat postul din organigrama si nu ma poate incadra,am primit o alta decizie cu octombrie de incetare cu art.65 aliniat 1.
Intrebarea este daca mai pot depune dosar de somaj, sau daca AJOFM ma pune sa achit suma primita in perioada 2013-2014.Ce pot face, ce sfat imi poate da cineva.Au ei acest drept daca eram in litigiu de munca sa desfinteze acest post, ba mai mult pentru activitatea pe care o desfasuram eu a angajat 2 persoane dar cu alta denumire a postului.
Multumesc

Adaugata in: Legislatia muncii
Jana Stefan
 User  Jana Stefan
a intrebat la 05 Nov. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 05 Nov. 2014
Societatea poate sa desfiinteze postul si dv sa fiti concediat in baza art.65 din Codul muncii, dar cu respectarea termenului de preaviz. Desfiintarea postului nu impiedica reintegrarea, insa angajatorul poate dispune o noua concediere. Da, puteti depune dosarul de somaj si da,trebuie sa restituiti suma pe care ati primit-o reprezentand indemnizatia de somaj in perioada 2013-2014.

Alte intrebari despre Legislatia muncii

TOP RASPUNSURI 2024