ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

fals in acte


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Am primit act aditional al contractului CIM de 8 ore cu modificarea de 4 ore. Actul este semnat de catre compania unde lucrez, ceea ce inseamna ca au facut fals in acte, au semnat in locul meu. Intrebarea este: ce pret are analiza grafologica, ce pasi trebuie sa urmez? Cum pot inainta un proces pentru fals in acte? Care ar fi pretul pentru proces estimativ? Exista posibilitatea sa aiba castig de cauza firma,avand in vedere ca au influenta mai prin toate unitatatiile?
Semnatura nu este facuta de mine, mentionez ca nu am vazut actul pana nu am aflat ca sunt la 4 ore, detinanad CIM de 8 ore, in statele de plata aveam 390 lei, atunci am cerut sa vad si eu actul. Si am primit actul semnat de catre ei.

Adaugata in: Legislatia muncii
Crina Matei
 User  Crina Matei
a intrebat la 28 Aug. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 29 Aug. 2013
Actul aditional se semneaza si de catre companie, nu este nimic gresit aici. Problema apare daca ei semneaza si in locul dvs, sub numele dvs. Normal actul aditional se semneaza de ambele parti, dar daca angajatorul semneaza in locul dvs si pretinde ca va apartine semnatura vorbim de o fapta penala. Inteleg ca de fapt cam asa s-a intamplat.

Nu stiu sa va spun eu cat costa o expertiza grafologica, acest lucru vi-l poate spune un grafolog. Luati legatura cu instanta de judecata si vedeti ce pasi trebuie urmati pentru un astfel de demers. Incercati o opinie strict juridica, din partea unui avocat, si la colegii mei aici http://www.clubjuridic.ro/

Alte intrebari despre Legislatia muncii

TOP RASPUNSURI 2024