ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Greseala contabilitate, resurse umane?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Am revenit la fostul loc de munca anul curent dupa ce plecasem cu 3 salarii brute, bonus compensatorii, CIM-ul fiind incheiat la data respectiva semnarii acordului.
- revenind la ei, dupa numai 6 luni (companie mare), imi ofera numai 2 salarii brute bonus pentru semnarea acordului, semnandu-l uitand uma doar la cate salarii scrie si de cand intra in valabilitate.
- greseala lor este ca au incheiat acordul cu mine pe primul contract, adica cel cu 3 salarii fiind incheiat anul trecut si inchis defintiv.
Intrebarea este ce pot face ca actualul CIM nu este pomenit in acord, si bineinteles are alta functie alte clauze dupa cate vad, si alt salariu, este posibil sa nu mai iau nici un banut?


Adaugata in: Legislatia muncii
Daniel Marius
 User  Daniel Marius
a intrebat la 15 Oct. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 15 Oct. 2012
Nu stiu daca am inteles corect, insa din ce spuneti dvs. reiese ca ati semnat un nou CIM si nu ca ar fi fost reactivat cel anterior sau ca vi s-a modificat un acord deja semant. Acrodul semnat in cazul primei incetari nu se aplica si pentru un nou contract de munca, iar daca acesta inceteaza se pot acorda oricate salarii compensatorii stabilieste angajatorul la nivel de unitate, legea nu il obliga sa acorde un astfel de beneficiu in cazul concedierii individuale. Astfel ca pentru incetarea celui de al doilea CIM el va poate oferi fara probleme un alt numar de salarii compensatorii fata de cel acordat pentru primul CIM, atat timp cat respecta contractul colectiv de munca incheiat la nivel de unitate / ramura.

Alte intrebari despre Legislatia muncii

TOP RASPUNSURI 2024