ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

modificare cim din nedeterminata in determinata


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


In anul 2014 un salariat a iesit la pensie limita de virsta, nu i s-a facut decizie de incetarea a CIM, ci direct act aditional cu modificarea duratei din nedeterminata in determinata pentru 1 an(01.03.-28.02.2015), apoi s-a majorat salariul alt act aditional cu data de 1.07.2014. Anul acesta ii s-a prelungit perioada determinata cu inca 1 an (1.03.-29.02.2016). Cind am vrut sa inregistrez in REVISAL am descoperit ca pentru celelate doua acte aditionale s-a incercat o corectie (si aceea gresita cumulind cele doua acte aditionale), dar nesalvata si netransmisa, iar contractul aparea in contunuare ca perioada nedeterminata. Am inregistrat prin corectie cele doua acte aditionale vechi, si apoi am intrat pe contracte/modificare si am inregistrat noul act aditional. Am procedat corect? Pot avea probleme cu ITM-ul? Cum sa procez pentru remediere?

Adaugata in: Legislatia muncii
Hermina Hermina
 User  Hermina Hermina
a intrebat la 11 Mar. 2015
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Hermina Hermina
 User Hermina Hermina
a raspuns userului adriana iancu la 14 Mar. 2015
Stiu ca trebuia facuta decizie de incetare a contractului, si apoi un nou contract. Dar eu asa am gasit de la fosta mea colega. E trecut un an de cind omul asa lucreaza, in REVISAL era mentionat actul aditional, cu salariul si perioada determinata de 1 an(la explicatii) dar nu a fost modificata perioada. Ce pot sa fac acum? Va multumesc!

Alte intrebari despre Legislatia muncii

TOP RASPUNSURI 2024