ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

recalculare indemnizatie crestere copil


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,as dori sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema:din luna aprilie 2013 sunt in concediu crestere copil.Angajatorul nu mi-a trecut pe adeverinta depusa la dosar si valoarea tichetelor de masa desi acestea erau impozitate.In luna martie 2014 am facut o cerere pentru recalcularea indemnizatie si am primit o decizie prin care mi se majoreaza indemnizatia cu suma de 93 ron.In luna mai 2014 am primit indemnizatia marita cu aceasta suma dar diferenta pe lunile anteroiare nu am primit-o.Mentionez ca in aceeasi perioada a depus cerere pentru recalculare si o alta colega cu domiciliul in jud. Gorj si ea a primit diferenta pe un an in urma. Pe decizia primita se mentioneaza ca drepturile specificate se aplica incepand cu 31.03.2013.
Am sunat la Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala si mi s-a spus ca nu voi primi banii din urma.Este corect?

Erica Negrea
 User  Erica Negrea
a intrebat la 29 Mai. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 29 Mai. 2014
Din punctul meu de vedere nu este, dar cel mai bine ar fi sa mergeti la ei si sa contestati acea decizie au sa cereti o explicatie clara, de ce anume nu se va acorda si pe perioadele anterioara aceasta diferenta.

Alte intrebari despre Legislatia muncii

TOP RASPUNSURI 2024