ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Revisal


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Din motive tehnice am pierdut baza de date din REVISAL. Am fost la ITM si mi s-a spus ca trebuie sa o incarc manual. Am reinstalat Revisal 508 si la reincarcarea datelor m confrunt cu doua probleme.
1. La "Date Angajator" nu sunt sigura daca la "Adresa" am mai trecut inca o data "Bucuresti" si "Sector". Daca apar modificari fata de ce a fost transmis pana acum, exista riscul sa se dubleze datele angajatorului?
2. Cand introduc datele despre salariati si contracte, ultimul camp "Data la care produce efecte" nu permite decat data curenta. Nu pot sa trec o data anterioara, corespunzatoare momentului cand au fost incheiate contractele. Ce fac in aceasta situatie? Pot sa nu trec aceasta data si sa salvez fara completarea acestui camp (care este marcat cu semnul exclamarii rosu)?

Daniela Maria
 User  Daniela Maria
a intrebat la 12 Aug. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 13 Aug. 2012
La "Date angajator" se trec datele de pe certificatul de inregistrare. Nu are ce sa se intample daca apar mici modificari, cat timp informatia coincide cu ce este in certificatul firmei. Nu se dubleaza datele, pentru oricum cand transmiteti Revisal catre ITM ei au deja datele. Daca insa in program va apar deja datele angajatorului, nu le inregistrati inca o data, nu are sens. Operati doar informatiile pierdute.

Puteti trece o data anterioara, daca data incheierii contractului este operata corect. Daca inca intampinati probleme tehnice luati legatura si cu cei de la suportul tehnic, adresa lor o regasiti pe site-ul inspeciti muncii de unde ati descarcat si programul Rvisal 5.0.8

Alte intrebari despre Legislatia muncii

TOP RASPUNSURI 2024