ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Revisal nou


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Am transmis vineri catre ITM noul Revisal conform HG 500 pentru 4 societati mai vechi, insa fara sa solicit recuperarea bazei de date de la ITM sunt clienti noi, veniti la mine de joia tracuta, pur si simplu am introdus datele ca pentru un angajator nou si am introdus doar contractele in vigoare.
Va rog sa imi spuneti care sunt consecintele acestui lucru.

Multumesc

Mihaela Craciun
 User  Mihaela Craciun
a intrebat la 31 Oct. 2011
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Mihaela Craciun
 User Mihaela Craciun
a raspuns userului Ioana Popa la 02 Nov. 2011
Recunosc ca poate nu am fost prea coerenta in formularea intrebarii, asa ca mai fac o incercare, poate sunt inteleasa mai bine.
Joia trecuta am primit la contabilitate 4 clienti societati comerciale, care au salariati cu contracte de munca in vigoare. Eu nu aveam aceste societati inregistrate in baza mea de date a vechii aplicatii Revisal pentru ca nu m-am ocupat eu de evidenta lor.
Fiind la limita cu termenul de transmitere a noului Revisal conform HG 500/2011, nu am avut timp sa solicit de la ITM fisierele cu reconstituirea bazelor de date pentru aceste societati pe care sa le adaug in baza mea de date si, apoi, sa preiau datele conform procedurii de lucru. In consecinta, am introdus de la inceput toate datele societatii, toti salariatii activi, cu toate contractele active, direct in Revisal-ul nou.
Intrebarea mea era daca este corect cum am procedat, sau era obligatoriu sa solicit mai intai recuperarea bazei de date vechi pentru a o putea prelua in Revisal-ul nou.
Sper ca am fost mai explicita de data aceasta.

Multumesc mult,
Mihaela Craciun
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 01 Nov. 2011
Nu sunt sigura ca inteleg foarte bine intrebarea dvs, insa in noul REVISAL, conform HG 500/2011 ai a Ordinului 1918/2011, se introduc CIM active la data de 01.08.2011. Programul nu preia CIM incetate deja. Daca in evidenta angajatorului exista CIM incetate dupa data de 01.08.2011, si acestea vor aparea in noul REVISAL. Daca insa CIM sunt incetate inainte de a intra in vigoare noua aplicatie REVISAL, nu este obligatorie introducerea lor in noul program. Presupun ca cele incetate inainte de 01.08.2011 au fost deja declarate la ITM prin intermediul vechii aplicatii.

Alte intrebari despre Legislatia muncii

Expertii nostri
Ioana Popa
alexei delimart Viviana Serni Radu Anton adriana iancu George Andreescu violeta Georgescu
TOP RASPUNSURI 2024