ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

STIMULENT DE INSERTIE


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,
Va rog daca puteti sa ma lamuriti in ce conditii se acorda STIMULENTUL DE INSERTIE, deoarece am inteles ca acest stimulent se acorda in functie de veniturile pe membru de familie.
Va multumesc!

Adaugata in: Legislatia muncii
Paris Ciprian
 User  Paris Ciprian
a intrebat la 21 Dec. 2011
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 22 Dec. 2011
Stimulentul de insertie se acorda salariatei care decide sa revina la locul de munca inainte de implinirea varstei de 1 an de catre copil. El nu se acorda in functie de venitul persoanei in cazua, legea nu prevede aceasta conditie. Se acorda numai daca revenirea la locul de munca re loc inainte de implinirea varstei de 1 an.

ART. 7 - OUG 111/2010
1 Persoanele care ??n perioada ??n care sunt ??ndrept????ite s?? beneficieze de concediul pentru cre??terea copilului ??i indemniza??ia lunar?? prev??zute la art. 2 alin. 1 lit. a ob??in venituri supuse impozitului prev??zute la art. 3, ??nainte de ??mplinirea de c??tre copil a v??rstei de un an, au dreptul la un stimulent de inser??ie ??n cuantum lunar de 500 lei pentru perioada r??mas?? p??n?? la ??mplinirea de c??tre copil a v??rstei de 2 ani.

Conditia este insa ca persoana sa realizeze venituri supuse impozitului in perioada in care primeste acest stimulent. Daca intervine incetarea raportului de munca sau un alt concediu crestere copil stimulentul nu se mai acorda.

Alte intrebari despre Legislatia muncii

TOP RASPUNSURI 2024