ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Acelasi dosar?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua!
Eu am chemat in judecata Comisia Centrala de Contestatii pt nesolutionarea in termen legal a contestatiei mele . Am avut prima infatisare si instanta i-a pus in vedere solutionarea contestatiei pt care a dat noul termen 29 martie. Intre timp mi-a venit hotararea C. C de Contestatii , fiind NEFAVORABILA!!! Vreau sa atac aceasta hotarare , dar cele 30 zile expira pana la data de 29 martie. Ce trebuie sa fac? Depun atacul la dosarul deschis deja, inainte de 29 martie sau trebuie sa deschid alt dosar?
Multumesc anticipat.



Adaugata in: Pensii
Olga Schuller
 User  Olga Schuller
a intrebat la 19 Mar. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

3 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Georgeta Ganea
 User Georgeta Ganea
a raspuns userului Olga Schuller la 20 Mar. 2013
Ati iesit din competenta de rezolvare a casei de asigurari si a comisiei de solutionare a contestatiilor aceste doua institutii v-au dat o solutie chiar daca nu va avantajeaza.Dumneavoastra vreti sa va adresati instantei de judecata prin chemarea in judecata a casei de pensii sau a comisiei de solutionare a contestatiilor.Este o alta procedura, o luati de la capat, faceti alt dosar la care depuneti si solutiile primite la solicitarea dumneavoastra.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Olga Schuller
 User Olga Schuller
a raspuns userului georgeta ganea la 20 Mar. 2013
M-ati inteles gresit. Casa judeteana de pensii mi-a dat respingere la o decizie de pensionare. Pt. aceasta respingere a trebuit sa fac contestatie la COMISIA CENTRALA DE CONTESTATII din cadrul Casei Nationale de Pensii Publice. Contestatia am depus-o in data de 08.06.2012. Deoarece nu s-a solutionat in termen, am chemat in judecata Comisia Centrala de Contestatii pt. nesolutionarea in termen a contestatiei. La primul termen (01.02.2013) instanta i-a pus in vedere solutionarea contestatiei. Noul termen fiind 29.03.2013.. Intre timp mi-a venit solutionarea contestatieifiind NEFAVORABILA! Deci, acum aceasta hotarare trebuie sa-l atac in termen de 30 zile. Intrebarea este: atacul depun la aceeasi dosar sau trebuie alt dosar deschis?
Multumesc anticipat
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Georgeta Ganea
 User Georgeta Ganea
a raspuns la intrebare la 19 Mar. 2013
In opinia mea este un alt dosar.Dumneavoastra intentionati sa actionati in instanta casa de asigurari sociale pentru raspunsul nefavorabil pe care l-ati primit de la comisia de contestatii.

Alte intrebari despre Pensii

TOP RASPUNSURI 2024