ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

care este termenul limita de acceptare sau refuz a pensiei anticipate partial?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Am primit decizia de pensie anticipata partial in data de 27.01.2021 data postei.Care este data maxima pina la care trebuie sa o accept sau sa o refuz?
In momentul de fata indeplinesc conditiile pentru pensie la limita de varsta.Pe decizia de pensie anticipata partial am indicele de corectie de 1,41.
Deoarece se intarzie cu adoptarea bugetului asigurarilor sociale de stat,nu stiu cat va fi indicele de corectie valabil pentru acest an,pentru a putea alege situatia mai avantajoasa pentru mine.
In cazul in care nu intreprind nici o actiune pina la data limita (30 sau 45 zile de la primirea deciziei?),ce se intampla cu decizia de pensionare anticipata partial?Voi putea cere anularea ei la momentul depunerii pensiei pentru limita de varsta in cazul in care indicele de corectie va fi mai mare sau egal cu 1,41.?Am nevoie de timp ,deoarece acest lucru il voi stii doar dupa publicarea noului buget de asigurari sociale pentru anul 2021.
multumesc

Cora Asti
 User  Cora Asti
a intrebat la 22 Feb. 2021
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

Alte intrebari despre Pensii

TOP RASPUNSURI 2024