ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

cit din amenda se retine daca sunt pensionar


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Am fost sanctionat contraventional cu amenda la regimul circulatiei.am contactat un avocat care a fost dispus sa rezolve cazul prin anularea procesului verbal de contraventie in sensul inaintarii in instanta de judecata a contestatiei. Dupa o perioada de timp am fost instiintat de primaria comunei unde am domiciliu ca figurez cu o amenda ca fiind neplatita. Ulterior am contactat telefonic ,cit si personal,avocatul care mi-a comunicat ca sa am rabdare deoarece nu s-a redactat hotarirea judecatoreasca.La data de 10.12.2014 am primit Instiintare de Poprire de la primaria unde am resedinta ,.In data de 11.12.2014,am fost la bancomat pentru a-mi ridica pensia si am observat ca mi-a fost retinuta osuma mai mare de bani .prin instiinarea respectiva am mai fost instiintat ca au fost blocate si cardurile de cumparaturi.Mentionez ca am rata lunara de 256 euro , retinerea a fost de aproximativ 1000-1100RON iar cuantumul pensiei de 2245 RON.Este corect ?

Adaugata in: Pensii
Ion Baros
 User  Ion Baros
a intrebat la 13 Dec. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 14 Dec. 2014
Nu cred ca adresati intrebarea unde trebuie, din pacate. Acesta este un forum destinat problemelor privind legislatia muncii iar o amenda de circulatie nu intra in aceasta categorie. Incercati sa verificati cu avocatul dvs sau la directia de taxe locale de care apartineti, s-ar putea sa contina ceva penalizari acea taxa.

Alte intrebari despre Pensii

TOP RASPUNSURI 2024