ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Cum pot ob??ine inapoi dosarul depus la casa de pensii?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


BunÄ? seara, am ??i eu o ??ntrebare, ??n februarie anul curent am mers la casa de pensii din localitatea de domiciliu ??i am vrut sa aflam c??nd poate ie??ii so??ul meu la pensie, am fÄ?cut cere de pensionare la limita de v??rstÄ? deoarece nu ??tiam c??nd poate ie??i la pensie, la ghi??eu ne-au spus ca doar dacÄ? facem cerere de pensie anticipat o sa aflam c??nd poate ie??i la pensie,ca nu ??l afecteazÄ? cu nimic dacÄ? nu vrea sa iasÄ? la pensie, a primit decizia ??nsÄ? so??ul meu nu dore??te sa iasÄ? anticipat la pensie, acum ora??ul nostru, Tulcea a ??ntrat la acea lege ??n care po??i ie??i la pensie mai devreme cu 2 ani pentru ca ora??ul este poluat,astÄ?zi am fost la casa de pensii sa ??ntrebam ce acte ne trebuie pentru a beneficia de aceasta lege ??nsÄ? rÄ?spunsul a fost ca nu se poate ca este deja pensionar, ??ntrebarea mea este cum poate fi el pensionar at??ta timp c??t nu am cerut sa fie pusa decizia ??n aplicare, el lucr??nd ??n continuare ??i ce putem face sa retragem dosarul pentru a putea beneficia de aceasta lege ?

Corina Mutulica
 User  Corina Mutulica
a intrebat la 09 Iun. 2022
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Georgeta Ganea
 User Georgeta Ganea
a raspuns la intrebare la 10 Iun. 2022
Decizia de pensionare putea fi anulata la cererea dvs. in termen de 30 de zile de la comunicare, nefacând acest lucru este valabila. Sotul dvs. poate lucra in continuare chiar daca are decizia de pensionare pentru ca plata pensiei este suspendata. Numai cand veti prezenta la casa de pensie adeverinta de incetare a contractului de munca va intra in drepturi de plata a pensiei.

Alte intrebari despre Pensii

TOP RASPUNSURI 2024