ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Este obligatorie la dosarul de pensionare adeverinta cu functia suplimentara


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Intre anii 1991 si 2011-anul iesirii la pensie, am indeplinit pe langa functia de baza-cercetator, si functia de conducator auto cu atestat profesional pentru autovehiculele institutiei, atestat pe care eram obligat sa-l obtin in fiecare an prin sustinerea examenului auto.
Va rog sa-mi spuneti daca pentru aceasta functie suplimentara pe care am indeplinit-o timp de 20 de ani, in baza fisei postului si a atestatului profesional de conducator auto profesionist ,era obligatoriu ca angajatorul meu ,care mi-a intocmit dosarul cu documentele necesare pensionarii,sa aduge la acesta si adeverinta cu functia suplimentara indeplinita- cea de conducator auto cu atestat profesional pentru autovehiculele institutiei?

Ionita Nistor-deiac
 User  Ionita Nistor-deiac
a intrebat la 03 Mai. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Georgeta Ganea
 User Georgeta Ganea
a raspuns la intrebare la 04 Mai. 2014
Art. 128 din HG 257DIN 2011.
(1) Asiguratii prevazuti la art. 168 alin. (2) din lege, care au contribuit cu 4% la Fondul pentru pensia suplimentara, vor prezenta adeverinte emise potrivit prevederilor art. 127.

(2) Pentru perioadele anterioare datei de 1 aprilie 2001 in care o persoana a cumulat doua functii, la stabilirea punctajelor anuale se utilizeaza salariile brute sau nete, dupa caz, inclusiv sporurile cu caracter permanent, corespunzatoare functiei de baza.

DUPA DATA DE 01.04.2001 la calculul punctajului s-au luat toate venitirile pentru care s-a calculat si datorat contributia la asigurari sociale.Nu este nevoie de adeverimta deoarece informatiile sunt luate din declaratiille individuale depuse de angajator la casa de asigurari.

Alte intrebari despre Pensii

TOP RASPUNSURI 2024