ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Lege pensiilor actualizata 2107


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua! Dupa noua legea a pensiilor actualizata in 2017 am si o intrebare legata de pensia de invaliditate.
Sunt incadrata in gradul 2 de invalidite . Cantuamul pensiei mele este 520 lei. Am cotizat 20 de ani, sunt tare suparata pentru ca nu mi s-a calculat aceasta pensie in functie de ani cotitzatii. Va rog frumos sa ma ajuatti daca Casa de Pensii imi v-a recalcula pensia si v-a tine cont de vechimea muncii ..si de gradul de boala care este ,, 2,, fiind doar de auto ingrijire,. Ati putea aproximativ sa evaluati cat ar fi cuantumul pensiei mele cu 20 de ani cotizatii, Va multumesc frumos si astept raspunsul de la dumneavastra cu mare nerebdare.

Cu mult respect, Ana



1

Adaugata in: Pensii
Anca Stoian
 User  Anca Stoian
a intrebat la 12 Sep. 2017
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

4 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Anca Stoian
 User Anca Stoian
a raspuns userului georgeta ganea la 07 Dec. 2017
Buna sera !
Cred ca este corect sa se claculeze in functie de algoritmul salariilor mele , dar de ce nu mi s-a calculat stagiul potential ?
CNP imi zice ca nu am 25 de ani de vechime in munca raportat la varsta de 54 de ani la gradul 2 de boala accentuat Eu am 20 de ani cotizat.. Este corect ? Va multumesc din suflet !
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Georgeta Ganea
 User Georgeta Ganea
a raspuns userului Anca Stoian la 16 Sep. 2017
Nu va pot lamuri mai mult fara sa cunosc datele din decizia dvs. de pensionare.Daca va considerati nedreptatita va puteti adresa instantei de judecata.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Anca Stoian
 User Anca Stoian
a raspuns userului georgeta ganea la 16 Sep. 2017
Buna ziua, D.na Georgeta Ganea !
Totusi sunt foarte nedumerita .. ca imi ziceti ca mi s-a luat in aclcul toate aceste masuri.. dar de ce nu mi-a crescut cuantumul pensiei ?? Este 520 de lei la fel ca la cei care nu au nici macar o zi i de cotizatie.. si ce sa cred in ce ?? Am facut contestatie .. si mi-au raspuns ca nu am 25 de ani cotizati la 54 de ani.. si conform legii.. pt. a beneficia de Stg. potential .. eu avand numai 20 de ani cotizati.. dar nu mi s-a calculat si cei care am fost in invaliditate adica din 2009.pana in prezent..??? La CNP cred ca s-a fcaut o mare greseala.....))Schimbarea gradului in 2017 din 3 in gradul 2 accentuat mi-a diminuat pensia.. de ce??Nu am beneficiat de nici-o majorare.. nu inteleg ce lege face acest obiect..?? . Va multumesc frumos.. daca ma puteti ajuta cu un raspuns la acesata mare nedumerire. !!

Cu respect, Ana Codrea

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Georgeta Ganea
 User Georgeta Ganea
a raspuns la intrebare la 15 Sep. 2017
Calculul pensiei se face pe baza unui algoritm tinand seama de toata activitatea dvs si la care vi s-a adaugat si un stagiu potential.fiind pensionata cu grad II de invaliditate.Apreciez ca in urma calculului valoarea pensiei a iesit sub pensia minima garantata , motiv pentru care beneficiati de valoarea acesteia, respectiv 520 lei

Alte intrebari despre Pensii

TOP RASPUNSURI 2024