ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

PENSIA


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


M-am angajat in anul 1982 si am lucrat ca strungar 2 luni ,dupa care m-am dus in armata din toamna 1982 pana in 1984 si acolo am lucrat ca strungar,iar cand m-am liberat am lucrat tot ca strungar pana in 1985 cand am luat la facultate in 1985 si am lucrat in subteran pana in anul 1987 iar pana in anul 2000 am lucrat la turnatorie ,iar din 2000 pana in 2004 am lucrat iar in subteran,dupa care am lucrat la suprafata la trannsport carbune ca inginer pana in anul 2007 cand am trecut ca inginer la birou la protectia muncii,unde lucrez si in prezent.
In luna noiembrie 2010 am fost diagnosticat in clinica de medicina muncii cu boala profesionala PNEUMOCONIOZA MINERULUI LA CARBUNE si am fost declarat si am BP2 iar pana in prezent am deja 4 internari facute la clinica de medicina muncii CRAIOVA si am beneficiat de 88 de zile ce CM.
Intrebarea mea este :
1.Daca am varsta de 49 de ani si am 29 de ani de munca ,4 ani de grupa 1-a,21 de grupa a-2-a iar ceilalti 4 ani fiind la birou nu am grupa,acum am dreptul sa ma pensionez pe caz de boala profesionala?
2.Daca ma pensionez la vechimea pe care o am ce pensie as putea obtine?
ASTEPT RASPUNSUL PE e-MAIL : dorinmarian62@yahoo.com


Adaugata in: Pensii Email maketing
Dorel Marin
 User  Dorel Marin
a intrebat la 08 Nov. 2011
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

Alte intrebari despre Pensii

TOP RASPUNSURI 2024