ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Pensie de invaliditate


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua!

Am primit raspuns de la dumneavoastra ca pentru perioada cat am lucrat in conditii grupa I sa introduc un spor de 50% pentru calculul pensiei, fapt ce intra in cotradictoriu cu ce scrie pe site/ul lapensie.com-Program gratuit de calculare pensii, ca dupa septembrie 1992 sporurile sunt incluse in salariu, s/au poate nu am inteles despre ce spor e vorba!; perioada in care am lucrat in aceste conditii fiind august 1993-august 2011. Care este adevarul?

Un alt raspuns al dumneavoastra este ca de regula nu se acorda plati compensatorii la iesirea la pensie de invaliditate, inseamna ca sunt si exceptii, care ar fi acelea?


Adaugata in: Pensii Invaliditate
Marius Mirel
 User  Marius Mirel
a intrebat la 01 Apr. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [1] Nemultumit de acest raspuns [0]
Georgeta Ganea
 User Georgeta Ganea
a raspuns la intrebare la 01 Apr. 2013
Programul pus la dispozitie de casa de pensie nu stiu daca vi se adreseaza si dvs fiind militar pentru ca la calculul pensiei sunt niste particularitati fata de salariatii civili.
Eu v-am recomandat sa introduceti la spor , sporul de grupa Ia de manca de 50% avand in vedere ca la venitul brut lunar introduceti valoarea salariului brut care contine si sporurile de care ati beneficiat .
Pentru explicatii legate de utilizarea programului pentru calcul pensii, puteti solicita informatii de la sursa.

Expresia folosita, de regula o sustin pe aceleasi argumente. Compensatii individuale de munca se acorda la iesirea la pensie la limita de varsta si de la angajator la angajator si pentru pensii anticipate si anticipate partiale daca acestea sunt prevazute in contractele colective de munca sau in acte normative cum ar fi in cazul dvs . In prezent, cunosc ca nu se acorda compensatii la pensie pentru personalulul platit din fonduri publice.
Nu am detalii legate de acordarea compensatiilor individuale pentru situatia in care va aflati.

Alte intrebari despre Pensii

TOP RASPUNSURI 2024