ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Pensie militara anticipata dupa demise.


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Fost ofiter militar cu vechime in activitate de 24 ani.
Ultima pozitie - ofiter de legatura al Statului Major General la un comandament strategic din Statele Unite ale Americii. In 2012, urma unui atac cardiac, o interventie medicala si un tratament prescris in America, la terminarea misiunii, am intrerupt relatiile de lucru cu Ministerul Apararii Nationale pentru un an de zile prin concediu fara plata si am urmat un tratament medical si de recuperare in SUA. La terminarea concediului, am solicitat prelungirea cu inca un an pe motiv de sanatate iar in urma neaprobarii am demisionat.
Avand in vedere ca in 2012 si 2103 nu exista posibilitatea de a trece in rezerva cu pensie anticipata, si considerand situatia exceptionala de sanatate care a fost la originea demisiei, solicit o opinie referitoare la posibilitatea trecerii in rezerva cu pensie anticipata. Oare prevederile art.17, art.1, alin. a din Legea nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat ?precum și pentru alte motive sau nevoi ale instituțiilor din domeniul apărării naționale? nu se poate aplica in cazul meu?
Multumesc tare mult,

Adrian


Adrian Negrut
 User  Adrian Negrut
a intrebat la 27 Dec. 2017
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

Alte intrebari despre Pensii

TOP RASPUNSURI 2024