ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

pensie pentru limita de varsta respinsa


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


am depus la IPJ BRASOV dosarul de pensionare pentru limita de varsta ,respectiv 22 de ani si 5 luni din care se scad 10 luni cursuri si scoli si 3 ani si 3 luni lucrati in grupa I la Colorom Codlea , pentru care nu am adeverinta dar grupa este inscrisa corect in carnetul de munca . Pentru a indeplini conditiile aveam nevoie sa imi fie luata in considerare si grupaI de la Colorom . dar am fost anuntat de la casa sectoriala de pensii ca imi resping dosarul daca nu aduc adeverinta Adeverinta nu pot sa aduc ( nu exista date referitoare la grupa de munca in Arhivele Nationale ). Pot sa anulez cererea de pensionare inainte de emiterea deciziei de catre casa sectoriala de pensii si sa fiu repus in functia pe care o ocupam inainte de depunerea cererii de pensionare ?Mentionez ca pentru depunerea dosarului am incetat raporturile de seviciu ( lichidarea) am predat armamentul si tot inventarul .

Iulian Antip
 User  Iulian Antip
a intrebat la 27 Ian. 2017
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Georgeta Ganea
 User Georgeta Ganea
a raspuns la intrebare la 27 Ian. 2017
Se poate retrage cererea de pensionare printr-o cerere in acest sens, dar nu va avantajeaza atata timp cat dumneavoastra ati devansat incetarea contractului de munca.Cel mai important pentru dumneavoastra este sa va reprimeasca angajatorul prin incheierea unui alt contract de munca.

Alte intrebari despre Pensii

TOP RASPUNSURI 2024