ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Refuzul pensiei anticipate partial


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna,va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez.Barbat nascut la 10 02 1953.In data de 10 09 2015 am primit decizia de pensionare anticipata partial pe care nu am puso in plata.Am facut greseala ca nu am anuntat in 30 de zile casa de pensii ca renunt la pensionare.In 16 12 2015 am depus un dosar de recalculare in baza unei adeverinte de grupa 2 pe inca 8 ani,dosar care a fost acceptat avind numar de inregistrare .In aprilie am fost in audienta si mi s-a spus ca sa vada cum vor face trecerea si voi primi raspuns. In decizia de pensionare anticipata scrie ca ma pot pensiona la limita de virsta la 63 ani si 6 luni cea ce inseamna 10 08 2016.Saptamina viitoare se fac 6 luni si nu am nici un raspuns deacea am sa merg in audienta.Ce ma invatati sa fac si cum sa procedez. Multumesc mult.

Mihele Florian
 User  Mihele Florian
a intrebat la 07 Iun. 2016
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Georgeta Ganea
 User Georgeta Ganea
a raspuns la intrebare la 07 Iun. 2016
Din ceea ce prezentati dumneavoastra inteleg ca la dosar prin depunerea acelei adeverinte de grupa a IIa de munca pentru inca 8 ani ,indeplineati conditiile de pensionare la limita de varsta prin reducerea varstei pentru lucru in conditii de grupa.Oricum din analizarea dosarului dvs. sigur veti primi o deciziei cu valabilitate de la data de intaii a lunii urmatoare celei in care ati depus acea adeverinta si bineinteles si plata p[ensiei se va face cu aceiasi data .Intr-adevar intarzierea este foarte mare fata de termenul legal si este bine sa urmariti dosarul printr-o eventuala audienta sau o solicitare scrisa de transformare a deciziei de pensionare anticipata partiala in pensie la limita de varsta.

Alte intrebari despre Pensii

TOP RASPUNSURI 2024