ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

act aditional la contract pentru includerea delegarii


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati cu un model de act aditional pentru includerea posibilitatii de delegarea a soferului in strainatate.In contractul soferului este deja trecuta clauza de mobilitate si este specificat ca activitatea sa se poate desfasura la sediul beneficiarilor.Pana acum nu a am lucrat cu delegare, deoarece nu a trebuit, dar conform comunicatului de presa din 2 APRILIE 2015: Răspunsul Inspecției Muncii către UNTRR: Pentru acordarea diurnei, locul de muncă trebuie modificat prin delegare, trebuie sa-i fac act aditional si nu stiu ce ar trebuii sa cuprinda sau cum sa-l formulez corect.

Margareta P
 User  Margareta P
a intrebat la 06 Apr. 2015
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 07 Apr. 2015
Locul muncii poate fi modificat unilateral de catre angajator prin delegarea sau detasarea salariatului intr-un alt loc de munca decat cel prevazut in contractul individual de munca. Pe durata delegarii, respectiv a detasarii, salariatul isi pastreaza functia si toate celelalte drepturi prevazute in contractul individual de munca. In cazul delegarii sau detasarii printr-un act unilateral emis de angajator, aceasta modificare are la baza consimtamantul general si prealabil dat de salariat la incheierea contractului.Delegarea poate fi dispusa unilateral de catre angajator pe o perioada de maxim 60 zile in 12 luni.Prelungirea delegarii se poate face apoi numai cu acordul salariatului, cu cel mult 60 zile in perioade succesive.

Alte intrebari despre Resurse umane

TOP RASPUNSURI 2024