ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

concediere


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua.
Am fost concediata cu data de 26.08.2013, instiintarea de preaviz mi s-a dat la semnat in data de 26.07.2013, perioada preaviz 29.07.2013-26.08.2013 dupa ce imi facusem bon de concediu cu data de 29.07.2013 asa cum eram programata si se stia ca am bilet cumparat. Mi s-a spus ca intru in concediu si in preaviz in acelasi timp cu data de 29.07.2013 - am avut 8 zile de concediu ramas de efectuat.
In momentul de fata urmez un curs de inspector resurse umane la care mi s-a spus ca nu e corect sa fiu in concediu si preaviz in acelasi timp. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns? Este legal acest lucru - nu ar fi trebuit sa imi efectuez concediul si sa intru apoi in preaviz?
Va multumesc.

Adaugata in: Resurse umane
Lacramioara Dobrescu
 User  Lacramioara Dobrescu
a intrebat la 23 Sep. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 24 Sep. 2013
Este perfect legal. Concediul de odihna poate fi efectuat si pe perioada preavizului fara nicio problema, este un drept al salariatului efectuata in natura, nu influneteaza preavizul si durata lui si nu exista interdictii legale in acest sens. Pe perioada preavizului CIM isi produce in continuare efectele, ceea ce inseamna ca puteti fi inclusiv in concediu de odihna pe parcursul lui, mai ales daca programarea exista deja. Pentru CO este necesara si o cerere in acest sens, inaintata angajatorului si aprobata de el anterior plecarii in CO.

Alte intrebari despre Resurse umane

TOP RASPUNSURI 2024