ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Conditii si tip de transfer functionar public inspector


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Doresc sa stiu daca un inspector din administratia publica locala poate ocupa prin transfer postul de inspector de integritate sau inspector antifrauda, respectand conditiile de transfer. In situatia in care din cele doua structuri susmentionate sunt acceptate transferurile catre administratia publica locala obtinand acordul acesteia si postul fiind disponibil, nefiind impusa obligativitatea ocuparii acestuia prin concurs, cum se poate si daca se poate si transferul in aceleasi conditii de la administratia publica locala catre cele doua structuri?

Rosu Joanna
 User  Rosu Joanna
a intrebat la 03 Mar. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 06 Mar. 2014
Conditiile in care se poate efectua un transfer al unui functionar public sunt stabilite prin Legea 188/1999 privind statutul functionarului public.

Art. 90
(2) Transferul se poate face intr-o functie publica pentru care sunt indeplinite conditiile specifice prevazute in fisa postului.

Transferul se face pe aceeasi functie, cu atributiile prevazute in fisa postului, si nu pe o alta functie. Pentru ocuparea acelei functii un functionar public ar trebui sa participe la concurs si daca trece cu bine de el, obtinand postul de inspector, va trebui sa renunte la postul de functionar public pentru ca nu poate cumula functia de inspector cu cea de functionar, ambele in institutii de stat si chiar in aceeasi institutie.

Alte intrebari despre Resurse umane

TOP RASPUNSURI 2024