ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Corectie Revisal


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Avem o salariata care a fost pana in data de 20.12.2013, inclusiv, in CIC de pana la 2ani. La sfarsitul lunii noiembrie ne-a comunicat ca doreste prelungire concediului cu inca 1 an (ingrijire copil cu handicap). In urma cererii facute am operat in revisal, prelungirea suspendarii pana in data de 20.12.2014.
Astazi mi-a adus si certificatul de incadrare a copilului in grad de handicap, dar data certificatului este de 28.11.2013. Eu acum pot sa fac o corectie in revisal si sa trec la data sfarsit suspendare 28.11.2014, in loc de 20.12.2014?


Adaugata in: Resurse umane Revisal
Miha Ela
 User  Miha Ela
a intrebat la 20 Dec. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 20 Dec. 2013
Daca certificatul expira in data de 28.11.2014, la acea data puteti opera incetarea CIC in baza unei decizii, iar in continutul ei treceti drept cauza expirarea certificatului de handicap al copilului. Este posibil insa ca pana la acea data ea sa poata obtine o prelungire a certificatului, caz in care concediul poate continua pana la finalizare. O alta varianta ar fi sa operati o corectie in Revisal asupra datei respective, si sa comunicati catre ITM prin adresa scrisa motivul acestei corectii, ca sa nu aveti probleme ulterior si sa nu apara in baza lor de date doua registre cu informatii diferite pentru acelasi salariat.

Alte intrebari despre Resurse umane

TOP RASPUNSURI 2024