ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

corespondent al clasificarii ocupatiilor din Romania


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,
De profesie sunt inginer (Facultatea de Inginerie si Management in Alimentatie Publica si Agroturism si Master in Calitatea Alimentelor ) dar din pacate nu am reusit sa imi gasesc nimic in domeniu. In acest moment lucrez la o companie de protetica medicala. In contractul de munca sunt pe postul de functionar relatii cu clientii conform clasificarii ocupatiilor din Romania (Customer Services conform organigramei interne) si de curand sefii din Germania mi-au propus pozitia de Patient Coordinator. As dori sa stiu ce incadrare/corespondent poate primi aceasta noua pozitie conform clasificarii ocupatiilor din Romania? Conform organigramei interne acum sunt pe pozitia de Patient Coordinator dar doresc sa am si o evidenta in acte cat mai corecta nu doar ceva intern. Totodata cum imi poate influenta ascensiunea profesionala acet tip de prostituare profesionala pe care din pacate multi o practica?
Va multumesc frumos!

Adaugata in: Resurse umane
Miky :)
 User  Miky :)
a intrebat la 25 Aug. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 26 Aug. 2014
Nu exista o astfel de pozitie in COR, se poate mentine functia pe care o aveti deja in contract, fiind vorba tot de relatia cu clientii, dar de aceasta data pacientii, din cate spuneti. Denumirea din organigrama poate fi diferita de cea din COR, nu este nimic gresit aici.

Alte intrebari despre Resurse umane

TOP RASPUNSURI 2024