ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Cum operez in Revisal greselile gasite?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua, am preluat de curand activitatea unei colege de la resurse umane inclusiv Revisal-ul. Umbland in Revisal am gasit mai multe greseli la diferiti salariati, cum ar fi: nume introduse gresit, data contractului gresita, adresa gresita si cateva CIM pe perioada determinata care apar active in Revisal cu toate ca data incetarii trebuia sa fie in anul 2014, de exemplu perioada era 12.05.2014-11.08.2014 si nu s-a operat incetarea in Revisal. Si mai sunt cativa salariati care nu mai lucreaza la noi de cateva luni si in Revisal apar activi. Pot sa modific greselile pe care le gasesc si sa inchid contractele de munca cu data curenta? Sau sa inchid contractele cu data cand au plecat?

Adaugata in: Resurse umane
Madalina Ionica
 User  Madalina Ionica
a intrebat la 10 Feb. 2016
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 11 Feb. 2016
La nivelul contractului de munca modificarile posibile in Revisal sunt:
-Functie/Ocupatie
-Incetare contract
-Tipul contractului, cu observatia ca modificarea din perioada nedeterminata in perioada determinata se poate face doar prin corectie
-Reactivare contract
-Numar/Data contract
-Durata contractului, tipul de norma, durata timpului de munca, repartizarea timpului de munca (obligatorie in cazul unui contract cu timp partial).
In ceea ce priveste incetarea contractului individual de munca, art. 4 lit. d) din HG 500/2011 prevede ca, data incetarii contractului individual de munca se inregistreaza in registru la data incetarii contractului individual de munca.
Contractul individual de munca al salariatului angajat in baza unui CIM cu durata determinata inceteaza de drept la data expirarii termenului CIM. Incetarea are loc ca urmare a intervenirii unei situatii de fapt prevazute de lege care nu mai permite continuarea raportului de munca, independent de vointa angajatului sau a angajatorului.
Netransmiterea registrului in termenele prevazute la art 4 din GH 500/2011 constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 5000 lei la 8000 lei.

Alte intrebari despre Resurse umane

TOP RASPUNSURI 2024