ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Data intocmire documente pentru 2014


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Va rog, spuneti-mi cu ce data trebuie intocmite si cu ce data trebuie transmise actele aditionale in Revisal referitor la majorarea salariului minim de la 01.01.2014.
Daca de la 01.01.2014 doresc sa modific timpul de munca al unui salariat de la 4 ore la 8 ore, cu ce data trebuie intocmit actul aditional si cu ce data trebuie transmis?
Multumesc.

Adaugata in: Resurse umane
Camelia Reinerth
 User  Camelia Reinerth
a intrebat la 09 Dec. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 10 Dec. 2013
Majorara salariala este impusa de un act normativ, HG 871/2013 mai precis, ca atare la baza ei va sta o decizie colective, cu tabel nominal. Teoretic, HG 500/2011 nu prevede un termen de operare in Revisal a modificarilor impuse de acte normativ, practic insa ar trebui sa operati aceasta modificarea pana la data la care se vor calcula salariile si depune declaratiile lunare, astfel incat modificarea sa se poata aplica si pentru luna ianuarie. Unii specialisti recomanda respectarea termenului de 19 zile lucratoare din HG 500, termen calculat de la data aparitiei modificarii.

Referitor la modificarea normei de lucru, aceasta se face in baza unui act aditional si se opereaza in Revisal in 19 zile lucratoare de la data aparitei modificarii, data de la care se aplica ea.


Alte intrebari despre Resurse umane

TOP RASPUNSURI 2024