ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

delegare salariati in strainatate


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua!Ma puteti lamurii va rog in ceea ce priveste delegarea daca se pot delega salariati in strainatate la infinit tot pe cate 60 de zile calendaristice sau dupa cele 60 de zile calendaristice, se poate prelungii o singura data cu inca 60 de zile calendariostice cu acordul salariatului si atat intr-un an, in total doar 120 de zile calendaristice si nimic mai mult?Sau se poate prelungii cu alte 60 si apoi cu alte 60 si cu late 60 de zile calendaristice la infinit, bineinteles cu acordul salariatului?Si du efectuarea celor 60 de zile trebuie sau nu sa revina in tara si sa stea o perioada si sa semneze alt act aditional de prelungire?

Margareta P
 User  Margareta P
a intrebat la 08 Apr. 2015
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 09 Apr. 2015
Codul munciiArt. 44. (durata delegarii)(1) Delegarea poate fi dispusa pentru o perioada de cel mult 60 de zile calendaristice in 12 luni si se poate prelungi pentru perioade succesive de maximum 60 de zile calendaristice, numai cu acordul salariatului. Refuzul salariatului de prelungire a delegarii nu poate constitui motiv pentru sanctionarea disciplinara a acestuia. Stabilirea intervalului de timp in prima perioada a delegaii poate fi dispusa in 12 luni. Prelungirea poate interveni in acelasi interval de timp pe perioade succesive (si nu doar o singura data), dar numai cu acordul salariatului. Refuzul acestuia de prelungire (peste primele 60 de zile)in urmatoarea perioada(sau urmatoarele) nu constituie abatere disciplinara.

Alte intrebari despre Resurse umane

Expertii nostri
violeta Georgescu
Ioana Popa alexei delimart Radu Anton G Stancu George Andreescu Viviana Serni
TOP RASPUNSURI 2024