ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

demisie


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,
multumesc pentru raspuns. El nu se afla pe pozitie de conducere, era gestionar depozit dar pe aceasta functie erau trecuti toti 3 angajatii din acel depozit, iar in momentul cand si-a dat demisia , angajatorul a fost de acord sa plece fara sa stea in preaviz .El nu a mai fost la locul de munca din ziua cand si-a dat demisia. Iar acum cateva zile am sunat pentru fisa de lichidare si au de cele 45 zile lucratoare .
din cate am inteles dupa ce el a plecat la un interval de 1 saptamana au gasit lipsa la niste produse, a fost informat printr-o convocare ca este invitat la sediul lor pentru a discuta, atunci el a mers la sediu pentru a vedea ce sa intamplat , iar acolo l-au pus sa dea o declaratie pe proprie raspundere daca stie sau nu de lipsuri dar fara a ii spune despre ce lipsuri este vorba si ce sa intamplat. Aa dat o declaratie prin care spune ca nu stie nimic de lipsa vreunui bun. Dupa ce a dat declaratia ia de o alta convocare prin care il invitau la testul poligrafic , el nu a putut sa mearga la acest test anuntandu-i in prealabil.Iar in momentul cand a sunat sa ceara fisa de lichidare ia spus ca nu poate sa i-o dea deoarece nu au terminat ancheta .....
Din cate imi spuneti dumneavoastra fisa de lichidare trebuia sa o primeasca in ziua cand a plecat, salariul pentru zilele lucrate din luna septembie la primit , nu inteleg de ce nu ii dau fisa de lichidare.

Multumesc




Adaugata in: Resurse umane
Magda Badescu
 User  Magda Badescu
a intrebat la 15 Nov. 2011
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 15 Nov. 2011
In mod normal angajatorul dispune cercetarea disciplinara a salariatului in timpul derularii raportului de munca. In situatia de fata insa inteleg ca raportul de munca a incetat prin acordul ambelor parti, nu la initiativa uneia dintre ele.

Daca in ancheta lor sunt implicate autoritati atunci s-ar putea ca acestea din urma sa dispuna neintocmirea acestor fise de lichidare. In situatia in care totusi prietenul dvs nu este considerat ca avand vreo implicatie in lipsa acelor bunuri, ar trebui sa primeasca fisa de lichidare. Ancheta inteleg ca a fost declansata in ziua urmatoare incetarii contractului lui. Motiv pentru care eliberarea fisei de lichidare nu ar trebui sa fie influentata de derularea anchetei.

Alte intrebari despre Resurse umane

TOP RASPUNSURI 2024