ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Este posibil un transfer/detasare?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Sunt asistent medical licentiat si lucrez in cabinet de medicina scolara, apartinem de Serviciul public management spitale, cabinete medicale, crese si gradinite...implicit de primarie/consiliu local...as vrea sa stiu daca ma pot transfera/detasa din locul actual de munca pe o sectie intr-unul din spitalele din oras care apatin de primarie sau consiliu local....nu stiu exact...dar fac aceasta precizare pt ca mai exista si un spital in oras care nu tine de autoritatile locale...acela fiind spital judetean, restul fiind spitale municipale?!

Savu Anamaria
 User  Savu Anamaria
a intrebat la 12 Ian. 2016
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 12 Ian. 2016
Conform art. 45 din Codul muncii, detasarea este actul prin care se dispune schimbarea temporara a locului de munca, din dispozitia angajatorului(cedent), la un alt angajator(cesionar), in scopul executarii unor lucrari in interesul acestuia.
Codul muncii actual nu reglementeaza, ca in trecut, transferul salariatilor.Ca urmare, daca este necesara trecerea unui salariat de la un angajator la alul, contractul individual de munca trebuie sa inceteze prin acordul partilor, incheindu-se ulterior, cu noul angajator, un alt contract.

Alte intrebari despre Resurse umane

TOP RASPUNSURI 2024