ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Inregistrare revisal


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,

Cum trebuie facuta o inregistrare in Revisal pentru salariatii nostri care sunt remunerati si dintr-un Contract de Finantare pentru Executie Proiecte, contract incheiat de institutia noastra cu Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii. Contractul este incheiat pe o perioada de 36 de luni, iar in aceasta perioada, persoanele care fac parte din echipa de proiect, lucreaza in fiecare luna un numar de zile pentru proiect si sunt retribuiti cu diferite sume in functie de lucrarea executata,iar restul numarului de zile le lucreaza pentru institutie si sunt retribuiti conform Legii salarizarii unitare nr.284/2010.
Pana acum am facut urmatoarele inregistrari:
1) perioada lucrata la institutia noastra cu salariul brut cuvenit( sa zicem de la 01.11.2012-15.11.2012- salariu brut de 2500lei/luna
2) perioada lucrata pentru proiect cu suma aferenta ( sa zicem de la 16.11.2012-30.11.2012- salariu brut 9000 lei/lucrare.

In curand urmeaza sa avem si un proiect cu fonduri europene nerambursabile si chiar nu stiu cum voi face aceste inregistrari in Revisal.
Va multumesc anticipat pentru raspuns.

Adaugata in: Resurse umane Revisal
Daniela Radu
 User  Daniela Radu
a intrebat la 21 Nov. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Daniela Radu
 User Daniela Radu
a raspuns la intrebare la 26 Nov. 2012
Inteleg ca pentru fiecare perioada din luna trebuie facut cate un contract pe perioada determinata? Se suspenda contractul de munca pe perioada nederminata si se intocmeste un alt contract de munca pe perioada determinata? Noi am facut decizie si in baza ei am facut modificarile in Revisal.Nu este bine asa?
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 22 Nov. 2012
Ar trebui intocmit un CIM pe perioada determinata, cu suma bruta lunara, apoi operat in Revisal ca orice alt contract. Contractul se incheie anterioar inceperii activitatii si se operea in Revisal tot atunci.

Alte intrebari despre Resurse umane

TOP RASPUNSURI 2024