ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

inregistrare REVISAL acte adtionale gresit si nesalvate


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


In anul 2014 un salariat a iesit la pensie limita de virsta, nu i s-a facut decizie de incetarea a CIM, ci direct act aditional cu modificarea duratei din nedeterminata in determinata pentru 1 an, apoi s-a majorat salariul alt act aditional. Anul acesta ii s-a prelungit perioada determinata cu inca 1 an. Cind sa inregistrez am descoperit ca pentru celelate doua acte aditionale s-a incercat o corectie (si aceea gresita cumulind cele doua acte aditionale), dar nesalvata si netransmisa la REGES. Cum pot sa remediez situatia, pentru a putea inregistra noul act aditional de prelungire perioada determinata de 1 an (1.03.2015-28.02.2016) fara a avea probleme cu ITM-ul? Va multumesc!

Adaugata in: Resurse umane
Hermina Hermina
 User  Hermina Hermina
a intrebat la 09 Mar. 2015
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

3 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Hermina Hermina
 User Hermina Hermina
a raspuns la intrebare la 14 Mar. 2015
Stiu ca trebuia facuta decizie de incetare a contractului, si apoi un nou contract. Dar eu asa am gasit de la fosta mea colega. E trecut un an de cind omul asa lucreaza, in REVISAL era mentionat actul aditional, cu salariul si perioada determinata de 1 an(la explicatii) dar nu a fost modoficata perioada. Ce pot sa fac acum? Va multumesc!
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 12 Mar. 2015
Sa nu mai vorbim ca acel contract trebuia sa inceteze de drept la data indeplinirii condtiilor de pensionare la limita de varsta , nicidecum sa fie modificata durata din nedeterminata in determinata. Acest lucru nu este permis.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 11 Mar. 2015
Daca nu au fost salvate acele acte aditionale cand au fost operate in Registru atunci nu acele date nu le veti gasi nici macar in istoric. In acesta situatie se considera ca s-au incalcat prevederile legale si nu intra la categoria "corectie date" pentru ca nu exista date introduse. Deci nu se poate vorbi nici de corectarea lor.

Alte intrebari despre Resurse umane

TOP RASPUNSURI 2024