ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Pot infiinta PFA daca am absolvit un curs de inspector resurse umane?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Eu in prezent fac un curs de inspector resurse umane.Va rog ,sa ma ajutati,daca se poate sa ma lamuriti si pe mine daca pot infiinta un PFA dupa terminarea acestui curs?Dupa ce termin acest curs mai am nevoie sa dau vreun examen in plus la ITM ca sa pot deschide un PFA?am tot intrebat in stanga in dreapta si nimeni nu m-a putut lamuri in aceasta problema...Sa nu mai spun ca deja m-am interesat de locuri de munca vacante in acest domeniu si se cere experienta....Asa ca singura mea speranta sa pot lucra cumva in acest domeniu ar fi infiintarea unui PFA...Va multumesc anticipat!

Adaugata in: Resurse umane
Ion Vasile
 User  Ion Vasile
a intrebat la 11 Apr. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 11 Apr. 2014
Da, va puteti infiinta PFA ca inspector RU pe baza acestui certificat, nu aveti nevoie de niciun examen, nu se mai dau de ceva vreme examene la ITM. Mergeti cu documentele solicitate de cei de la ORC si depuneti dosarul pentru infiitare, dupa ce in prealabil va rezervati denumirea. Cei de la Registru va vor indruma fara probleme.

Intr-adevar, majoritatea pozitiilor deschise in prezent necesita experienta, cele de Inspector sau Referent RU dar puteti incerca o pozitie de asistent ca sa puteti porni de la zero.

Pentru PFA, daca intentionati sa lucrati si cu Revisal, aveti in vedere faptul ca trebuie sa va autoriazati in vederea prelucrarii datelor cu caracter personal, cf. legii 677/2001, la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Alte intrebari despre Resurse umane

TOP RASPUNSURI 2024