ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

revisal


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Multumesc pentru raspuns dar firma are parola, din revisal saga am transmis cu parola, dar dorim sa inregistram salariatii in revisalul de la itm.
Cum procedam cu inregistrarile salariatilor in revisalul itm care in decursul timpului de la 01.08.2011 si pana in prezent au incetat CIM-ul si care au fost transmise din revisal saga.
Pentru fiecare salariat se inregistreaza toate modificarile din 01.08.2011 si pana in prezent, sau se inregistreaza ultima modificare a cim-ului, ma refer si la raport per salariat sa cuprinda toate modificarile, sau perioada 01.08.2011 pana in prezent are raportul per salariat in saga, urmand in revisal itm modificarile sa apara incepand cu data de azi.

Adaugata in: Resurse umane
Rodica Mihalache
 User  Rodica Mihalache
a intrebat la 23 Mai. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 23 Mai. 2012
Utilizarea noii variante Revisal 5.08 este obligatorie, inca de anul trecut. In noua varianta Revisal trebuie sa apara contractele de munca active la data de 1.08.2011, odata cu intrarea in vigoare a Revisal, inclusiv cele care au incetat dupa aceasta data. In Reges ITM trebuie sa ajunga datele salariatilor incadrati cu CIM si activi la data intrarii in vigoare a HG 500/2011.

Alte intrebari despre Resurse umane

TOP RASPUNSURI 2024