ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

revisalul 508 ?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua !
Va multumesc frumos pentru promptitudinea cu care mi-ati raspuns la prima intrebare .
Mai am o nelamurire : am instalat programul 508 si am observat ca la toti angajatii s-a schimbat codul cor . In acest caz trimit datele la ITM ? in anumite siteuri se vehiculeaza ca trebuie trimis pana la finele anului .
Va multumesc anticipat !

Adaugata in: Resurse umane
Elena Dochian
 User  Elena Dochian
a intrebat la 19 Dec. 2011
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Elena Dochian
 User Elena Dochian
a raspuns la intrebare la 19 Dec. 2011
va multumesc inca odata ! ,, SARBATORI FERICITE !"
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 19 Dec. 2011
Inspectorii ITM nu au transmis o astfel de informatie privind obligativitatea transmiterii Revisal 5.08. cu actulaizarea COR pana la finalul anului. In regulile de instalare si utilizare a Revisal sunt mentionate urmatoarele detalii referitoare la COR si actualizarea Revisal:

"IMPORTANT! Distribu??ia curent?? v5.0.8 a aplica??iei Revisal con??ine nomenclatorul COR compatibil ISCO 08, ??n conformitate cu prevederile OMMFPS nr.1832/856/ 08.08.2011.
Actualizarea codurilor COR ??n registrul de salaria??i va fi realizat?? automat, prin mecanisme proprii aplica??iei, la momentul instal??rii corecte a kit-ului, nefiind astfel necesar?? operarea manual?? a acestora. Fiecare actualizare a codurilor COR va genera o ??nregistrare cu tip opera??ie ???Corec??ie??? ??n istoricul fiec??rui contract. Data intr??rii ??n vigoare a corec??iei este unic?? pentru toate contractele, respectiv data de 6 Decembrie 2011, data public??rii versiunii curente.
Toate corec??iile referitoare la schimbarea automat?? a codurilor COR din registrul salaria??ilor vor fi realizate ??n baza coresponden??elor ISCO 88 ??? ISCO 08 stabilite de Ministerul Muncii Familiei ??i Protec??iei Sociale.
Not??: Exist?? dou?? ocupa??ii din clasificarea compatibil?? ISCO 88 care nu au coresponden???? ??n clasificarea ISCO 08:
??? al??i arhitec??i, ingineri ??i asimila??i cod COR = 214901
??? absolven??i ??nv??????m??nt preuniversitar f??r?? atestat profesional cod COR = 916206
pentru care, angajatorii care le-au utilizat la ??nregistrarea contractelor de munc?? ale unor salaria??i, trebuie s?? stabileasc?? ocupa??ii valabile ??n noul nomenclator."


Ordinul Ministerului Muncii nr. 1832/856 din 6 iulie 2011, in baza caruia au fost modificate codurile COR in cuprinsul Revisal 5.0.8 prevede faptul ca pana la data de 31 decembrie cele doua coduri COR, cel vechi si cel actualizat, vor putea fi folosite in paralel. Nu este prevazuta transmiterea Revisal pana la finele anului cu actualizarile COR

Alte intrebari despre Resurse umane

TOP RASPUNSURI 2024