ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

supliment de suprapunere CIC 2013


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna,

Am fost in concediu crestere copil pana in octombrie 2013 pe o perioada de doi ani iar in 16 iunie 2013 am nascut al doilea copil. Dosarul l-am depus dupa terminarea primului concediu iar pt ca nu stiam la momentul respectiv de acest supliment de suprapunere si pt ca angajata primariei comunei noastre unde am depus dosarul sustine ca nu stie nimic despre aceasta lege ca ea nu a fost informata, eu nu am depus un alt dosar in care sa solicit acest supliment.

Acum cand am descoperit faptul ca am acest drept mi s-a spus ca e vina mea dar nu vreau sa accept un asemenea raspuns deoarece consider ca angajata primariei pe postul asistentei sociale trebuia sa imi spune ce drepturi am si ce acte trebuie sa depun intrucat nu eu ca mama trebuie sa caut legi si sa informez mamicile, ci ea. Va rog tare mult sa ma sfatuiti ce sa fac deoarece sunt sigura ca e nedrept ca din vina ei ca nu stia modificarea legii eu sa nu primesc acei bani. Cum sa fac?
Va multumesc anticipat!

Florina Kulcsar
 User  Florina Kulcsar
a intrebat la 28 Ian. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 28 Ian. 2014
Mergeti cu dosarul pentru al doilea CIC si intrebati acolo cum sa procedati pentru a primit si acest supliment. Nu este vina salariatei de la primarie pentru ca nu ea se ocupa de acest lucru, dvs trebuie sa nuntati institutia platitoare referitor la aparitia celei de-a doua sitatii de nastere.

Alte intrebari despre Resurse umane

TOP RASPUNSURI 2024