ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Suspendare cim


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Daca am operat ca perioada de suspendare cim, sa zicem 03.01.13 - 7.01.13, dar incetarea suspendarii am facut-o in ziua urmatoare -08.01.13, mai pot remedia acest lucru? Eu am considerat ca data incetarii suspendarii este data in care el incepe sa vina la servici, dar se pare ca nu e asa.

Adaugata in: Resurse umane
Apatean Claudia
 User  Apatean Claudia
a intrebat la 21 Ian. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

3 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [2] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns userului apatean claudia la 22 Ian. 2013
Sunt pareri impartite, desi din punctul meu de vedere este o eroare a programului, pentru ca in specificatiile tehnice data incetarii suspendarii este data de la care salariatul isi reia activitatea, data la care nu se mai afla in concediu.

La incetarea contractului ca urmare a expirarii termenului si care se afla in suspendare, se opereaza mai intai incetarea suspendarii pe data de 17 in cazul de fata, iar pe data de 18 contractul inceteaza, este prima zi in care salariatul nu mai presteaza activitate, ceea ce inseamna ca nu revine la lucru pe data de 18, deci incetarea ar trebui operata in 17, pentru suspendare. Pe data de 18 este prima zi in care salariatul poate primi somaj, deci nu poate figura ca salariat, cu revenire la lucru din CFP.

Incercati sa optineti si o varinata a ITM pentru ca si la nivelul lor sunt diferite abordari, important este sa va potriviti cu procedura celui de care apartineti.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [1] Nemultumit de acest raspuns [0]
Apatean Claudia
 User Apatean Claudia
a raspuns userului georgeta ganea la 22 Ian. 2013
Dar atunci cand vizualizez raptorul per salariat in programul Revisal, in perioade suspendare scrie 03.01.13-08.01.2013? Adica nu este inclusiv 08.01.13 in perioada de suspendare? Un alt exemplu, am alt salariat care era cu CIM pe perioada determinata. Ii expira contractul in data de 17.01.13, dar de pe data de 21.12.2012 pana la momentul expirarii contractului a fost in concediu fara plata. Am vrut sa-i efectuez incetarea suspendarii pe 18.01.13, si tot pe 18.01.2013 sa-i fac incetarea activitatii, considerand ca ultima zi din contract a fost 17.01, dar programul m-a atentionat ca CIM ii expira pe 17 ian, si trebuie sa-i efectuez incetarea suspendarii pe 17 ian. Multumesc
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [1] Nemultumit de acest raspuns [0]
Georgeta Ganea
 User Georgeta Ganea
a raspuns la intrebare la 21 Ian. 2013
Ati procedat corect, incetarea suspendarii CIM coincide cu zia reluarii activitatii,

Alte intrebari despre Resurse umane

TOP RASPUNSURI 2024