ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Suspendare concediu fara salariu Revisal


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,

Va rog, sa prezentati intreaga procedura de suspendare in Revisal a concediului fara salariuo zi termenul de transmitere in revisal, data inceput, data sfarsit, temeiul legal in baza caruia incetarea suspendarii se opereaza in Revisal in ziua in care salariatul isi reia activitatea.

Pentru o zi se intocmeste decizie sau este valabila numai cererea salariatului? Se intocmeste decizie de suspendare si decizie de incetare a suspendarii?

Va rog, sa prezentati si pasii pe care trebuie sa ii urmam in program cand facem suspendarea si incetarea.

Va multumesc


Adaugata in: Resurse umane
Mirceac Mirceac
 User  Mirceac Mirceac
a intrebat la 19 Ian. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 20 Ian. 2012
Suspendarea se poate face in baza cererii salariatului abrobata de catre angajator. In Revisal se opereaza data inceput si data sfarsit suspendare ziua in care salariatul se afla in concediu fara plata. Spre exemplu, daca salariatul dvs intra in concediu fara plata pentru data de 20.01.2012, aceasta va reprezenta data de inceput si de sfarsit a suspendarii. Incetarea suspendarii se opereaza in Revisal in ziua in care salariatul revine la locul de munca pentru a reactiva contractul salariatului. Aceea reprezinta ziua in care el revine la locul de munca, iar daca dupa aceasta data doriti sa efectuati modificari asupra contractului in cauza, nu le veti putea opera, acesta figurand ca suspendat.

Oparearea perioadei de suspendare se face in termen de maxim 20 de zile lucratoare de la data suspendarii, insa aceasta operare trebuie facuta astfel incat in ziua in care salariatul se afla la locul de munca, in Revisal contractul sau sa nu apara ca suspendat.

Alte intrebari despre Resurse umane

TOP RASPUNSURI 2024