ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

acte necesare indemnizatie somaj


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


buna ziua, am o intrebare legata de obtinerea indemnizatiei de somaj, mai este nevoie si acum de acea anexa completata cu ultimele 12 luni sau e suficient doar adeverintele de vechime care se elibereaza momentan la plecarea dintr-o firma?
de exemplu daca am lucrat la 5 firme trebuie sa merg la toate cele 5 firme cu acea anexa? 5 anexe ? sau una si completeaza pe ea fiecare firma in cazul in care este nevoie si acum de anexa?
multumesc

Simona Paul
 User  Simona Paul
a intrebat la 25 Ian. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 27 Ian. 2014
Da, este. Documentul este unul obligatoriu, este vorba de anexa 26 din HG nr. 174/2002 pentru aprobarea normelor de aplicare a legii somjului nr. 76/2002.

Daca stagiuul minim de 12 luni a fost realizat la 5 firme diferite atunci aveti nevoie de la toate de anexa completata. Nu mergeti dvs cu anexa, ci le solicitati sa v-o elibereze ei gata competata.

Daca insa in cazul ultimului raport de munca incetata exista deja cele 12 luni, realizate la acel loc de munca, nu mai aveti nevoie de anexa completata si de catre ceilalti angajatori.

Adeverintele de vechime oricum trebuie sa le aveti la dosar, in copie. Pentru ca ele fac dovada existentei raportului de munca si a vechimii.

Alte intrebari despre Somaj

TOP RASPUNSURI 2024