ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Au dreptul sa ma disponibilizeze dupa concediu medical cod 14( timp de 18 luni)?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Pe data de 30. 09. 2014 trebuie sa ma prezint la locul de munca , dupa 18 luni de concediu medical cod 14 (tumora maligna-cancer ) , iar in urma disponibilizarii din cadrul Postei Romane , pentru reorganizarea institutiei , am ramas fara locul de munca . De la AJOFM mi s-a spus ca nu am dreptul la somaj si salarii compensatorii dupa 18 luni de concediu medical . Ce solutii as putea avea ? Institutia ar putea fi obligata sa-mi ofere un alt post in raport cu studiile mele ? Salarii compensatorii si somaj chiar nu am dreptul dupa 20 de ani vechime integrala , iar in institutie am 18 ani ? Am refuzat pensia de boala ( fiind in remisie ) cu scopul de a avea un loc de munca , avand doi copii si un sot fara un loc de munca stabil . Va multumesc anticipat si astept raspunsul dumneavoastra cu solutiile oferite !

Viorica Negulescu
 User  Viorica Negulescu
a intrebat la 11 Sep. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 15 Sep. 2014
Institutia poate sa va ofere un alt post atat timp cat exista unul vacant, altfel nu este obligata sa o faca. Interdictii referitor la concedierea dupa revenirea din medical nu exista. Cel mai bine ar fi sa acceptati pensia de boala chiar daca sunteti in remisie, si mai ales daca nu aveti alta alternativa de tipul somaj sau alt loc de munca.

Alte intrebari despre Somaj

TOP RASPUNSURI 2024