ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Somaj


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua! As dori sa stiu cum trebui sa procedez in urmatorul caz: sunt in somaj iar acum cateva zile gasisem sa ma angajez dar am renuntat, problema este ca angajatorul mi-a facut contract de munca depus cu revisal dar neluat la cunostinta de mine. contractul este facut cu data de 17 iar eu am plecat pe 22. Sunt mai multe detalii dar in mare asa stau lucrurile. Eu mai pot beneficia de somaj sau ce ar trebui sa fac?
Mulțumesc!

Adaugata in: Somaj
Diana Neaga
 User  Diana Neaga
a intrebat la 27 Oct. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

3 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns userului Diana Neaga la 29 Oct. 2014
Daca nu ati semnat si dvs acel contract de munca atunci nu se poate pune problema unei demisii cat timp acel contract nu reprezinta un act cu valoare juridica. Depuneti o plangere in instanta de judecata cel mai sigur. Cat timp exista declarat acel contract si ei sustin ca ar trebui sa solicitati incetarea lui daca doriti sa nu mai continuati raportul cu ei, atunci exista si posibilitatea ca acesta sa fi fost semnat de catre alta persoana. Lucru care ar trebui cu atat mai mult sa duca la o actiune in instanta din partea dvs pentru ca ar fi fals in acte. Si eventual luat legatura cu cei din cadrul politiei.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Diana Neaga
 User Diana Neaga
a raspuns userului Ioana Popa la 27 Oct. 2014
Au avut un control ITM dupa ce eu nu am mers la serviciu si apoi ma chema sa-mi semnez decizia de incetare cu acordul partilor. Evident nu am semnat nimic sa nu mai spun ca ma puneau sa-mi dau demisia in ziua cand le-am spus ca nu mai vin urmatoarea zi. Ce pot face?
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 27 Oct. 2014
Contractul de munca este un acord juridic intre parti - angajat si angajator - care produce efecte numai atunci cand este semnat de ambele parti. Cat timp dvs nu ati semnat acel contract de munca, angajatorul nu avea dreptul sa il declare catre ITM prin Revisal. Ar trebui sa intervina o cu o incetare in registru. Luati legatura cu angajatorul sau cu cei de la ITM si solicitati un control, daca angajatorul refuza sa remedieze situatia actuala.

Alte intrebari despre Somaj

TOP RASPUNSURI 2024