ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

somaj dupa concediu crestere copil si platita de casa de sanatate?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua! Am beneficiat de concediu crestere copil 2 ani, inainte sa intru in concediu am avut contract determinat intrand in concediu (126 zile) la data de 1 ianuarie 2012 dupa care am fost platita de casa de sanatate pana am intrat in concediu de crestere copil. Acum vreau sa-mi depun actele de somaj dar ma lovesc de o problema: scoala unde am fost angajata trebuie sa completeze o adeverinta tip - cartea de munca in care sa scrie suspendata activitatea cu articolele care se cuvin. Cei de la scoala spun ca ei completeaza doar pana la data de 1 ianuarie 2012, cei de la somaj m-au trimis la scoala ca sa completeze adeverinta.

Mentionez ca am adeverinta de la casa de sanatate cu lunile in care m-au platit. Ce este de facut ? Beneficiez de indemnizatie de somaj?

Va multumesc

Adaugata in: Somaj
Aura Tina Airimitoaie
 User  Aura Tina Airimitoaie
a intrebat la 04 Mar. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Aura Tina Airimitoaie
 User Aura Tina Airimitoaie
a raspuns userului Ioana Popa la 05 Mar. 2014
multumesc de raspuns. eu am aceste adeverinte de la casa de sanatate, de la anaf dar cei de la somaj mi-au dat si aceasta adeverinta si m-au trimis la scoala . eu le-am explicat ca mi-a incetat contractul si ei m-au trimis acolo . am si anexa 26 completata doar aceasta adeverinta ii impiedica pe ei. ce sa fac sa mai merg la somaj si sa le mai explica ? ar fi a 5 oara cand le explic
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 05 Mar. 2014
Este corect ce va spun cei de la scoala, ei nu va pot completa o adevrinta de acest tip cu veniturile obtinute dupa incetarea raportului de munca pentru ca nu intra in obligatia lor. Dupa aceasta data veniturile se dovedesc prin adeverinta obtinuta de la ANAF, si de la institutiile care v-au platit indemnizatiile. Mergeti la ei si solicitati o adeverinta care sa va serveasca la obtinerea indemnizatiei de somaj. Este necesara si anexa 26 (adeverinta in cauza) completat de angajator pentru ca acolo aveti stagiul de cotizare realizat anterior intrarii in maternitate si in CIC.

Alte intrebari despre Somaj

TOP RASPUNSURI 2024