ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Concediu crestere copil


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua. Ne aflam in urmatoarea situatie: CIC optiune pentru un an pana la data de 3 mai 2013 (al doilea copil) , prelungit pana la data de 20 martie 2014 datorita incadrarii copilului intr-un grad de handicap pana la data de 20 martie 2014.
Pana la ce data ar trebui sa depun dosarul pentru incadrarea copilului in grad de handicap si respectiv intrarea in concediu pana la varsta de 3 ani. Ar trebui in intervalul acesta sa luam in calcul si luna in care tata trebuie sa stea in CIC , avand in vedere ca pe primele documente este mentionat ca sunt valabile 12 luni de la data emiterii lor sau luna poate fi luata dupa, si noi vom putea depune actele un pic inainte de 20martie?


Adaugata in: Studii de caz
Ioana Mufa
 User  Ioana Mufa
a intrebat la 08 Ian. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 08 Ian. 2014
Din cunostintele mele, evaluarea se poate face anterior expirarii certificatului actual, dar trebuie sa confirmati cu Comisia de Evaluare a Persoanelor cu Handicap, ei v-au eliberat acest certificat.

Tatal poate lua acea luna oricand pe durata CIC cat timp indeplineste conditiile de acordare a CIC (cele 12 luni anterioare datei nasterii lucrate sau cu venituri asimilate cf. OUG 111/2010).

Alte intrebari despre Studii de caz

TOP RASPUNSURI 2024