ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Timpul de munca al unui director de gradinita?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Cum se calculeaza timpul de munca al directorului de gradinita in situatia in care are si norma didactica? Activitatea de management a directorului in invatamantul prescolar a depasit si in anii trecuti cu mult cele 8 ore, care erau, de fapt, cel putin 12, insa fiind obligati sa bifam 40 de ore de munca pe saptamana.
Incepand cu 01.09.2011, conform Ordonantei Ministrului, cu obligativitatea de a efectua si munca la grupa de prescolari, este imposibil de efectuat si imposibil de calculat. Trebuie sa trecem 40 de ore pe saptamana.
Avem nevoie de un raspuns, in care sa existe si modul in care putem imparti timpul, si modul in care sa raspundem solicitarilor controalelor in unitate, atunci cand suntem la grupa, in care timp sa acordam parintilor si cadrelor didactice audiente, cand sa rezolvam problemele curente ale institutiei, sa mergem noi insine in audiente la Primarie, Inspectoratul Scolar, Firme de care avem nevoie si cu care nu putem rezolva telefonic problemele, in care timp sa eleboram documentele care se cer...etc.
Va multumesc.

Angela Räƒducan
 User  Angela Räƒducan
a intrebat la 22 Oct. 2011
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

Alte intrebari despre Timp de munca

TOP RASPUNSURI 2024