ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Contract de munca nul


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua!
Tin contabilitatea la o fundatie. In cadrul fundatiei s-a facut o angajare. I-am facut contract de munca si am transmis online revisalul. Contractul de munca a fost inmanat administratorului pentru a fi semnat atat de el cat si de salariata. Nu stiu exact ce s-a intamplat, dar contractul nu a mai fost semnat de salariata, iar eu am fost anuntata de acest lucru peste 10 zile. Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti ce este de facut? Eu am dat in Revisal contractul ca fiind nul. Acum cand voi face statul de plata salarii pe luna mai, nu stiu ce trebuie sa fac. O introduc in saga si o trec nemotivata?

Adaugata in: Contract de munca
Pah Crrn
 User  Pah Crrn
a intrebat la 22 Mai. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 22 Mai. 2012
Nu puteti sa o treceti nemotivata cat timp contractul nu a fost semnat si de salariata. Daca un contract nu este semnat de ambele parti atunci nu exista raport de munca, cu atat mai mult cu cat inteleg ca salariata nu s-a prezentat la locul de munca. Daca nu a prestat activitate nu aveti ce sa pontati, cu atat mai mult cu cat nu a existat un contract semnat de ambele parti deci nici un raport de munca , nu aveti ce salariu sa platiti.

Operarea in Revisl insa este bine sa o faceti cand aveti contractul semnat, pentru a evita astfel de situatii. Sigur, cu respectarea termenului de semnare si inregistrare prevazute de lege, respectiv cel tarziu ultima zi lucratoare anterioara celei in care ar urma sa inceapa activitatea salariatul respectiv.

Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024